SNACKBISTRO STADHUISPLEIN

SNACKBISTRO STADHUISPLEIN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 806 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SNACKBISTRO Stadhuisplein. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:31 Ik vind jullie echt geweldig! Beste ooit! Wel jammer dat we met 6 kinderen en dus 6 milkshakes zonder rietjes zaten, haha was een uitdaging! Maar eten is helemaal top!
23 sep 2022 om 21:41 Wat een TOP service EN HEERLIJK eten! De kipburger ontbrak. Meteen gebeld. 1e bedrijf dat DIRECT een nieuwe burger komt brengen EN (zo lief en gewaardeerd) een gratis coca cola erbij!! MacD en KFC kunnen hier wat van leren!! KLASSE
23 sep 2022 om 21:16 Het eten is altijd lekker en op tijd. Ditmaal mixed grill besteld. Was heerlijk! Jullie verse salade is ook altijd echt vers en heerlijk! Dus tot gauw maar weer :)
22 sep 2022 om 22:16 Maakt niet uit wat je besteld van het uitgebreide menu, alles is heerlijk!
22 sep 2022 om 8:59 Perfect zoals altijd!
20 sep 2022 om 22:37 Wat was het een feestje. Wij hebben diverse koude en warme belegde broodjes besteld en 2 soorten pannenkoeken. Het was heerlijk, mooi opgemaakt en de warme broodjes waren nog steeds warm en kroketten èn kaassoufle nog warm en krokant. Bezorging top!
10 sep 2022 om 20:56 Eten was heerlijk. Broodjes vers en knapperig, wat warm moest was ook warm. Netjes verpakt en vriendelijke bezorgster. Wij bestellen hier vaker
10 sep 2022 om 6:44 we hadden een menu met warme groente besteld deze was vergeten maar binnen een kwartier werd deze na bezorgd zonder we hiervoor hebben moeten bellen of iets dergelijks als excuus kregen we er een ijsje bij geleverd dit is gewoon top service
8 sep 2022 om 20:42 Eerste keer besteld, gebracht door een zeer vriendelijke dame, eten compleet en heerlijk, gaan we vaker doen.
5 sep 2022 om 20:31 Vrolijke bezorger eten was lekker en goed
1 sep 2022 om 19:59 Bezorging was snel en warm. Eten was wel vers, alleen van Bistro patat had ik een andere voorstelling. In ieder geval bij mij was het gewone patat en dan valt het wat tegen. Smaak goed, gyros ietwat droog. Ik had zakelijk besteld vandaar anoniem.
28 aug 2022 om 18:56 Supper snel bezorgt lekker eten doen we zekker nog een keer