SNACKBISTRO STADHUISPLEIN

SNACKBISTRO STADHUISPLEIN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 754 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SNACKBISTRO Stadhuisplein. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 21:57 Lekker eten en veel keus. De bezorging is top.
19 jun 2022 om 20:55 Heerlijk en vlot bezorgd
18 jun 2022 om 19:22 In eerste instantie was de bestelling niet compleet, maar na een telefoontje, kwamen ze het zeer snel bezorgen! Hele goede service!
17 jun 2022 om 19:50 Beetje zielige porties bij bistrofrietjesā€¦. Was vroeger altijd tevreden maar lijkt achteruit te gaan
14 jun 2022 om 19:55 Zoals altijd lekker!
13 jun 2022 om 19:52 Erg lekker! Dacht alleen dat er patat bij hoorde en ik was verbaasd over het brood maar ik heb desondanks gesmuld.
5 jun 2022 om 19:27 Eten was zoals hoort met uitzondering van de milkshakes veel poederklonten in de milkshakes. Niet echt fijn.
26 mei 2022 om 22:17 Eten was erg goed maar zijn zuinig met de saus, bezorgtijd was 55 minuten en werd ver overschreden wat ik raar vind op een woensdag als je na 19.30u besteld. Des alniet te min wel de lekkerste patat van alle bedrijven op thuisbezorgd.nl
25 mei 2022 om 21:41 Vind het eten achteruit zijn gegaan. Bepaalde dingen zat er niet bij en kwaliteit is minder geworden. Heel jammer heb altijd lekker gegeten bij hun.
25 mei 2022 om 12:20 Echt uitstekend. Ben zeer tevreden
23 mei 2022 om 20:38 Duurde deze keer wel lang. Waren voorheen sneller
19 mei 2022 om 14:56 Was er echt heel snel en het was lekker was de eerste keer dat bestelde maar ga het zeker vaker doen